Forgot?
Close

Forgot your Username?

You can user our username reminding facility.

Get Started
Forgot?
Close

Forgot your Password?

Enter your email address and we'll help you reset your password.

Get Started
Signup

Η εταιρεία SubSystem μονoπρόσωπη Ε.Π.Ε. παρέχει υπηρεσίες έρευνας στο έδαφος, στο υπέδαφος, στον αέρα και στην θάλασσα, που αφορούν τον εντοπισμό και διαχωρισμό από μεγάλη απόσταση υλικών, υγρών και αερίων.

Η λειτουργία της SubSystem στηρίζεται σε μία μοναδική συσκευή ευρεσιτεχνίας μας , κατατεθειμένη στο Ο.Β.Ι. (Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας), η οποία έχει χαρακτηριστεί ως απεριόριστος επιλογέας ανίχνευσης συχνοτήτων εντοπισμού και διαχωρισμού, υλικών, υγρών και αερίων από μεγάλη απόσταση. Εντοπίζει και διαχωρίζει το στόχο από μεγάλες αποστάσεις δεκάδων χιλιομέτρων και εκατοντάδων μέτρων βάθους με μεγάλη ακρίβεια φτάνοντας στο σημείο μηδέν του στόχου. Εντοπίζει για παράδειγμα νερό-πετρέλαιο-υγρά στοιχεία -μεταλλεύματα- πολύτιμους λίθους-ημιπολύτιμους λίθους-ευγενή και μη ευγενή μέταλλα-πετρώματα-ορυκτά-εκρηκτική ύλη-πλαστικά-χαρτικά-ξύλα-κερί-κοράλλια-οστά-κενά-μαγνητικά πεδία-ακτινοβολίες- μοριακές συχνότητες κ.λ.π.

Η συσκευή είναι προϊόν έρευνας 30 ετών, δοκιμασμένη σε όλες τις γεωμορφολογίες  εδάφους, καιρικών συνθηκών στον αέρα, στη θάλασσα, στο έδαφος  και  υπέδαφος. Σε θερμοκρασίες μικρότερες του μείον (-)10 έως και άνω του συν (+)45 βαθμούς κελσίου με επιτυχία στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Η  συσκευή ερευνά  κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές ή γεωλογικές συνθήκες ,σε οποιοδήποτε χώρο , χωρίς  καμία  παρενέργεια  στην  λειτουργία   της . Λειτουργεί  ως  πολυμορφική συσκευή  ανίχνευσης  όπως  τοπικός ανιχνευτής- αποστακτικό- γεωφυσικό-ραβδοσκοπικό-ραντάρ-γεωραντάρ-μαγνητόμετρο,  χωρίς   να  χρειάζεται  άλλη  συσκευή  για να φτάσει στο σημείο  μηδέν  του  στόχου . Ερευνά περιοχή   χιλιάδων στρεμμάτων με άμεση  απάντηση , είτε είναι θετικό είτε είναι αρνητικό το αποτέλεσμα.

Επιγραμματικά ορισμένες μόνο από τις υπηρεσίες μας


* Έρευνα υπόγειων υδάτων

* Έρευνα ορυκτών και πετρωμάτων

* Έρευνα πετρελαίου και φυσικού αερίου

* Ειδική κατασκευή μηχανημάτων ανίχνευσης

* Έρευνα και εντοπισμός ναυαγίων

* Έρευνα και εντοπισμός χαμένων θησαυρών

* Ανίχνευση εξαφανισθέντων ανθρώπων

* Ανίχνευση εκρηκτικών υλών

* Έρευνα, ανίχνευση και εντοπισμός για εμπιστευτικές υποθέσεις


Η έρευνα για ανεύρεση νερού στο υπέδαφος είναι μια δύσκολη, ίσως από τις δυσκολότερες έρευνες. Οι τομείς της Γεωλογίας – Υδρογεωλογίας έχουν κάνει μεγάλα και θετικά βήματα αλλά δυστυχώς στην πράξη τα ποσοστά επιτυχίας είναι μικρά. Τα ίδια αποτελέσματα έχουν συνήθως και όλα τα μηχανήματα ή συσκευές έρευνας. Ειδικά όσο αφορά μεγάλα βάθη τα αποτελέσματα είναι σχεδόν μηδαμινά ή και ανύπαρκτα. Συνήθως τα ποσοστά της επιτυχίας είναι πολύ μικρά . Δυστυχώς όμως η έρευνα και εντοπισμός των υπόγειων υδάτων είναι δύσκολη και σε μεγάλα βάθη ακόμη δυσκολότερη ,με αποτέλεσμα τα υπόγεια αυτά κοιτάσματα να μην ανιχνεύονται εξαιτίας εσφαλμένης εκτίμησης και ως εκ τούτου αρκετά γεωγραφικά τμήματα της χώρας μας, να παραμένουν άνυδρα αντιμετωπίζοντας σήμερα σοβαρότατο πρόβλημα λειψυδρίας. Η εταιρεία SubSystem Μ.Ε.Π.Ε. με την νέα καινοτόμο εφεύρεσή της και την πρωτοποριακή μέθοδο της ευρεσιτεχνίας της με αριθ. αίτησης 20110100536 που έχει καταθέσει στον Ο.Β.Ι. έρχεται να καλύψει αυτό το κενό μέσω μιας τελικής εκτίμησης για το αν υπάρχει νερό ή όχι σε οποιοδήποτε χώρο χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ποσοστό επιτυχίας της υδρογεωλογικής έρευνας της SubSystem Μ.Ε.Π.Ε. ξεπερνά κάθε προσδοκία αγγίζοντας σχεδόν το 100% και ειδικά στις περιοχές που στο παρελθόν έχουν χαρακτηριστεί άνυδρες.

Στην Ελλάδα οι χρυσοθήρες και οι χαμένοι θησαυροί, έχουν αναπτυγμένη δράση λόγω του ότι υπάρχουν πάρα πολλά κοιτάσματα χρυσού, πάρα πολλές χαμένες χρυσές λίρες, από τον πόλεμο του 1940, και γενικά πάρα πολλοί χαμένοι θησαυροί, που χρονολογούνται από τα βυζαντινά χρόνια, από την τουρκοκρατία και προέρχονται από πειρατές, από Ενετούς  κ.λ.π.
Οι χρυσοθήρες, παρά τις επίπονες προσπάθειες που κάνουν για να εντοπίσουν κάποιους από τους χαμένους θησαυρούς, πολύ συχνά αποτυγχάνουν εξαιτίας των μέσων και της αναποτελεσματικής τεχνολογίας που χρησιμοποιούν.
Η υπάρχουσα τεχνολογία, δίνει βέβαια κάποιες λύσεις για την έρευνα και τον εντοπισμό χαμένων θησαυρών,αλλά συνήθως λόγω κακού χειρισμού των μέσων ανίχνευσης ή της δύσκολης εδαφικής μορφολογίας, τα αποτελέσματα είναι ανεπαρκή.Έτσι το δυσανάλογο κόστος σε συνδυασμό με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, συχνά τους απογοητεύουν.

Η SubSystem με την πρωτοποριακή μέθοδο της ευρεσιτεχνίας της μπορεί να δώσει άμεση λύση, λύνοντας σοβαρά προβλήματα στο τομέα της έρευνας για τον εντοπισμό για χαμένους θησαυρούς.Εντοπίζει και διαχωρίζει, από μεγάλες αποστάσεις δεκάδων χιλιομέτρων, το στόχο και το ακριβές του βάθος.
Δίνει έτσι την οριστική λύση στο ερώτημα αν υπάρχει ή όχι χαμένος θησαυρός στην περιοχή ενδιαφέροντος.

......................................................................................................................................................................................................


Κατασκευή και εμπορία ανιχνευτών μετάλλων,υλικών, αερίων και υγρών

Η Subsystem  Μ.Ε.Π.Ε. είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία κατασκευής και εμπορίας ανιχνευτών μετάλλων, υλικών, αερίων και υγρών για έρευνα στο έδαφος, στο υπέδαφος, τον αέρα, την ξηρά και την θάλασσα.


Έναρξης λειτουργίας επαγγελματικού εργαστηρίου του Ν.3982/2011 κατασκευής  μηχανημάτων ανίχνευσης
Αριθμός αδείας 3191/2012.

Αριθμός  κατάθεσης  ευρεσιτεχνίας  20110100536.

* Έρευνα σύμφωνα  με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και την μοριακή δομή της ύλης.


* Βασικές κατασκευές μηχανημάτων και συσκευών έρευνας, ανίχνευσης και διαχωρισμού της καινοτόμου ευρεσιτεχνίας μας.


* Η μία και μοναδική συσκευή έρευνας και ανίχνευσης που αντικαθιστά τα υπάρχοντα μηχανήματα και συσκευές.


* Το όνειρο κάθε ερευνητή γίνεται πραγματικότητα, για λύση 100% στην έρευνα.Για περισσότερες λεπτομέρειες


Επισκεφθείτε το δικτυακό μας τόπο : www.subsystem.gr

General Information

Subsystem Μ.ΕΠΕ
Industry:
Science,Research
Activity:
Detector Devices

Contact Information

Address:
Συρακουσών 85, P.O. Box: 11142
Γαλάτσι-Λαμπρινή, Greece
E-mail:
subsystem1@hotmail.com
Phones:
210-2510610, 6945 055038
Fax:
210-2510042

Location on Map:

Η εταιρεία SubSystem μονoπρόσωπη Ε.Π.Ε. παρέχει υπηρεσίες έρευνας στο έδαφος, στο υπέδαφος, στον αέρα και στην θάλασσα, που αφορούν τον εντοπισμό και διαχωρισμό από μεγάλη απόσταση υλικών, υγρών και αερίων.
Select photo album: